Ta strona korzysta z plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej witryny. Czytaj więcej
Elektrody do elektrochemii i zastosowań specjalnych
Elektrody do elektrochemii i zastosowań specjalnych - Elektrochemia - Przyrządy kontrolne i pomiarowe
Kupuj wg
Opcje zakupów
Rodzaj
Elektrolit
Membrana
Długość trzonka
Średnica trzonka
Cena
Zastosowanie
- Do pomiarów penetracyjnych w próbkach półstałych, jak przetwory mięsne i rybne, miękkie lub kremowe sery oraz w substancjach stałych zawierających wodę, takich jak świeże mięso, owoce i wędliny, a także do pomiaru w kosmetykach 1 produkt
- Do pomiarów próbek stałych i półstałych, zwłaszcza do mięsa i sera, ale i do mleka, śmietany, jogurtu, gleby, tłuszczu, owoców i warzyw, dżemów, próbek białkowych, masła, chleba 1 produkt
- Do pomiarów roztworów wodnych i wodno-organicznych, do miareczkowań kwasowo-zasadowych, a także do pomiarów wody pitnej, wody powierzchniowej, wody basenowej, ścieków komunalnych, ekstraktów glebowych i roślinnych, nawozów mineralnych, pomiarów terenowych 1 produkt
- Do pomiarów w próbkach o niewielkiej objętości, w wąskich naczyniach, np. produkty spożywcze (napoje, jogurt, piwo, wino, soki owocowe i warzywne), kosmetyki, bezpośredni pomiar w glebie. 1 produkt
- pomiar pH zanieczyszczonych roztworów wodnych, ścieków, gleby, substancji półstałych, jogurtów, past, kosmetyków, olejów, serów, mięsa, wina 2 produkty
- roztwory wodne z małą ilocią cząstek stałych, słabo obciążone ścieki 1 produkt
Zakres pomiaru pH
Zakres pomiaru temperatury
Diafragma
Czujnik temperatury