Alergeny

Testy na alergeny umożliwiają wykrywanie obecności substancji uczulających w żywności – m.in. glutenu, jaj, mleka, orzechów i soi. Niezbędne w przemyśle spożywczym i kontroli jakości.

Testy na alergeny | Wykrywanie alergenów w żywności

Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 2

na stronę
Ustaw kierunek rosnący
  1. LF, Multi Tree Nuts Free Test 30szt.

    Test Multi Tree Nuts Free to jakościowy test typu kanapkowego z przepływem bocznym do wykrywania siedmiu najczęściej występujących rodzajów orzechów drzewnych w produktach spożywczych, roztworach po płukaniu CIP oraz na powierzchniach roboczych. Wykrywa pozostałości migdałów, orzechów brazylijskich, nerkowców, orzechów laskowych, pekanów, pistacji i orzechów włoskich – indywidualnie lub w kombinacjach – za pomocą dwóch stref detekcji (Test).

Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 2

na stronę
Ustaw kierunek rosnący